mandag 30. juni 2008

Kjellerstue-prosjekt


Siden januar har vi hatt et stort svart hull i kjelleren. Nå har vi endelig hatt besøk av mr. snekker, mr. elektriker og div. mr.hjelpsomme. Tak, vegger og gulv er på plass, vi har lys og varme....så nå gjenstår bare det aller viktisgte, et besøk av fru.gledersegtilåinnrede :) (det er meg om noen tvilte:) Har som sagt over allerede handlet inn litt som hjelper på helhetsinntrykket, men det gjenstår en del. I skrivende stund er for eksempel en god gammel skrivepult på vei over fjellet. Regner med å ha klart mye i løpet av helgen, juhuuu :) Oppdateringer følger!

Over er forresten bilder fra slik kjellerstua så ut da vi var på visning her, og resten ser dere selv ;)

søndag 29. juni 2008

Shopping :)

I går var jeg ute en tur for å finne litt dill til kjellerstua vår, som vi nettopp har pusset opp, eller totalrenovert. Her er resultatet :


Når man er ute sånn på egenhånd, så hender det jo at man plukker med seg ting man ikke hadde tenkt å kjøpe også. Som kakeboksen og de to koppene. Men de var så søte at jeg kunne ikka la de ligge der helt alene i butikken ;) Men fant jo litt av det jeg skule ha også da, blant annet puter til dagsengen/gjestesengen, speil, og flossteppe til å ha på gulvet. Jeg legger ut bilder av hele kjellerstua når den er ferdig, er bare masse rot og ledninger der nå. Men her var iallefall en liten sniktitt :)

lørdag 28. juni 2008


Da har jeg endelig fått meg en blogg jeg også. Her vil jeg skrive og vise bilder av ting som skjer hos oss i nr. 5, et passe hus i en passe hage et sted på Sør-Vestlandet ;) Jeg gleder meg.